Over passie & puur

Graag wil ik toegevoegde waarde leveren, dat kan niet door in zijn algemeenheid over diëten of gezonde voeding te praten. Ieder mens is uniek, zowel van karakter als “samenstelling”. Een ieder heeft zijn of haar eigen voorkeuren, mogelijke allergieën, blokkades, leefritmes en leefwijze. Dat klinkt allemaal heel erg logisch en toch is dat niet wat er doorgaans aangeboden wordt.

Aangezien ik praktisch ingesteld ben, zal ik je uitdagen om op een evenzo praktische manier los te komen van je ingebakken voedingspatroon. Niet altijd even gemakkelijk, maar wel degelijk effectief.DSC_1794 - kopie-BorderMaker

Schoonheid en gezondheid komt van binnenuit. Vaak zorgen we beter voor onze auto, om de zoveel jaar een vers likje verf op het huis, maar wat doen we eigenlijk ECHT voor ons lichaam?

Door de vele “tips & trics” welke ook ik dagelijks onder ogen krijg toe te passen, zal je wellicht in korte tijd resultaten bereiken. Maar wat gebeurt er daarna? Je raakt van jezelf verwijderd, het hoort niet bij je, daarom is het niet vol te houden en verval je weer in oude patronen etc. Zelfkennis en motivatie is daarin een belangrijke voorwaarde. Luister naar jezelf. We zijn in de meeste gevallen degenen die positief resultaat en of voortgang blokkeren. Je niet laten leiden door “angst”, (het lukt mij toch niet anders te gaan eten o.i.d.) maar laat je leiden door vertrouwen in het uiteindelijke resultaat en je zult het krijgen!Salade met gegrilde paprika en eiersalade|Passie&Puur - gezond eten- slank - fit - vitaal- energie - recepten- biologisch- afvallen - zonder dieet

Ik zal je blijven ondersteunen, door de energie hoog te houden. Je zult al snel merken dat de focus en de motivatie van binnenuit komt. Samen gaan we dat bereiken op een manier welke bij jou en jouw leefwijze past. Eten is genieten, eten is een sociale gebeurtenis en eten moet vooral naast gezond, lekker zijn.
Het grootste winstpunt: dat je mindset anders zal worden, je minder gefocust zult zijn op wat “allemaal vooral niet mag”, maar ontdekken en bovenal genieten van wat allemaal wel mag! Zelf experimenteren en ontdekken. Met als uiteindelijk resultaat dat je binnen een vrij korte tijd honger krijgt naar nog meer van al het goede.

 

Ontstaan van Passie & Puur/Over mij

Zolang ik me kan herinneren heb ik altijd een droom gehad! Het idee dat ik meer in me had, meer kon betekenen voor anderen, voor de wereld en vooral meer dan dat wat ik deed. Het was een lange zoektocht. Op diverse manieren probeerde ik dat in mijn leven te realiseren. Deze zoektocht bracht me uiteindelijk waar ik nu ben en waar ik nu sta. Na deze lange en vaak harde leerschool is mijn droom voor een deel uitgekomen, maar nog lang niet afgelopen! Eindelijk mijn ervaringen en grootste passie delen met andere mensen.

Karin2014 Koken op lokatie Koken op lokatie IMG_3262

Passie & Puur staat voor: eten, koken, nooit meer lijnen en alles wat daar mee samenhangt! It is all about food! Voor mij is dat het belangrijkste, mijn grootste plezier, dat  de dingen die ik leerde en zelf heb mogen ervaren kan delen met anderen, maar dan vooral op DE simpele korte manier.  Vanuit mijzelf, mijn eigen ontdekkingsreis op het gebied van voeding, gewicht en gezondheid zonder trucjes of misleidingen, op een  zo authentiek mogelijk “eigen-wijze”, deel ik graag mijn ervaring.  Uiteraard i.c.m. met mijn professionele kennis.                     Home_banner

Karin

 

 

 

0 Reacties