Kookworkshops en gezonde catering

Binnenkort zal er weer een nieuwe agenda verschijnen met diverse kookworkshops.

Kookworkshops

Passie & Puur verzorgt healthy food kookworkshops gebaseerd op de mediterraanse keuken. De workshops zijn  voor mensen die de Mediterraanse en met name de originele Italiaanse keuken willen verkennen en van gezond en lekker eten houden. De deelnemers krijgen op een eenvoudige manier inzicht in wat nu een gezonde levensstijl is en d.m.v. handige tips leren ze gezond te koken zonder dat je daarvoor uren in de keuken hoeft te staan en zonder dat we concessies doen in smaak! Deze kookworkshops zijn ook uitermate geschikt voor bedrijven of als teambuilding activiteit.

Kan je toch niet wachten en heb je een groep van tenminste 6-8 personen, neem dan gerust contact met me op. (0341 – 352218 of 06 – 16 958 023) of mail naar: info@passieenpuur.nl

Gezonde Catering

Passie & Puur: ook voor kleine tot middelgrote particuliere en zakelijke catering. Wij bieden een totaal concept wanneer het gaat om speciale evenementen of meerdaagse teambuildingsdagen. We zorgen voor goed, puur en onbewerkt eten, indien gewenst op meer dan speciale locaties waarmee we uw gasten/deelnemers een onvergetelijke avond en of dag(en) bezorgen.

Meer informatie? Mail of bel: info@passieenpuur.nl – 06 – 16 958 023 of 0341 352218

   

0 Reacties