Kindtraktaties

Gezonde en lekker kindtraktatie’s

Bent u op zoek naar een traktatie voor uw jarige kind?

Voor jarige kinderen is het altijd weer een groot feest. De meeste kinderen kijken er al tijden naar uit en tellen de nachtjes tot het zover is. Het hele feest van een jaar ouder en dus groter worden, cadeautjes krijgen en een kinderfeestje geven levert spannende tijden. Een traktatie op school hoort daar natuurlijk biHandgemaakte traktaties

Handgemaakt en vers bereid

Op scholen is het steeds meer een “vereiste” geworden om gezond te trakteren. En u als ouder vindt dit waarschijnlijk ook zeer belangrijk. Wij kunnen u helpen met leuke, originele en creatieve ideeën. Alle traktaties worden handgemaakt, vers bereid en zijn op soms een enkel detail na, volledig verantwoord. (prijzen alvanaf €1.50)

We bieden een breed scala aan originele traktaties waarmee uw kind vol trots zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes kan verrassen.

Bent u op zoek naar een traktatie voor uw jarige kind? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons gaan feestelijk, lekker en gezond hand in hand!

 SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC 

 

Voor meer informatie en alle mogelijkheden kunt u contact opnemen met: Passie & Puur: 0341 –  3522 18 of 06 – 16 958 023. Of  klik hier voor een mailbericht en dan nemen we binnen 24 uur contact met u op.

0 Reacties