Gezondheidsreis Italië voor uw bedrijf

Gezondheidsreis Italië voor uw bedrijf.

Een blijvende, gezonde leefstijl voor uw medewerkers.

Waarom?

De Nederlandse gezondheidszorg kost ruim 80 miljard euro per jaar. Het overgrote deel van deze kosten komt direct of indirect voort uit een ongezonde leefstijl. We eten te veel, te zoet en te vet, we roken, drinken teveel alcohol en bewegen tot overmaat van ramp nauwelijks meer. Als werkgever loopt u hierdoor een risico: de kosten van verzuim zijn niet gering. Daarnaast presteren gezonde en fitte werknemers beter dan werknemers die niet goed in hun vel zitten.

Maar hoe kunt u uw medewerkers nu helpen het roer om te gooien? Wat is mogelijk met een drukbezette agenda en hoe zijn veranderingen vol te houden? Vragen waarop de gezondheidsreizen van Passie & Puur antwoord geven!

We bieden een compleet reset programma aan, op één van de mooiste plekken in Italië. Een programma dat geschikt is voor jong en oud, voor inidividuen en groepen, waarin persoonlijke aandacht centraal staat. Ons programma is gebaseerd op effectief bewezen interventies die stress reduceren, hartslag en bloeddruk verlagen, zorgen voor een betere spieropbouw en een meer evenwichtige ademhaling.

Programma | Gezondheidreis Italie

De hele reis staat in het teken van bewustwording, in- en ontspanning, genieten van lekker en gezond eten. Hiermee leggen we een stevige basis voor verandering. De deelnemers gaan naar huis met alle kennis en vaardigheden die zij nodig hebben om hun nieuwe leefstijl vast te houden. Ook als ze weer volop in het normale, dagelijkse ritme zitten.
Onze aanpak is holistisch: we kijken naar het geheel en belichten alle facetten die belangrijk zijn om veranderingen aan te brengen in de leefstijl. Het programma rust dan ook op de volgende zes pijlers:
● Persoonlijke analyses
● Gezond eten
● Bewustwording
● Ontspanning
● Inspanning
● Terug naar de basis

Tijdens de reis verblijven we in een ontspannen, rustige, maar luxueuze omgeving waar iedereen voldoende tijd krijgen om tot zichzelf te komen. Wij zorgen voor de goede mix tussen in- en ontspanning en voor de hele reis geldt: niets moet, alles mag. Het enige wat we vragen is om met een open blik naar de veranderingen te kijken en nieuwe gewoontes uit te proberen. Zo ervaren deelnemers zelf wat het is om vitaler en energieker te zijn, in een mooi en gezond lichaam.

SAMSUNG CSC Karin 1 jpg hotel Karin 6 jpg hotel Fanobg-positano-1024x596

De locatie | Gezondheidreis Italie

We verblijven in de prachtige, historische regio Amalfi, naar de gelijknamige kust van de Italiaanse provincie Campania. Deze kust wordt beschouwd als één van mooiste ter wereld en staat op de werelderfgoedlijst van Unesco. Een plek om te genieten van prachtige natuurschoon en gegarandeerd tot rust te komen!

Wat is inbegrepen bij de reis?
● Vooraf een persoonlijke analyse
● Transfer luchthaven Napels naar de accommodatie en v.v.
● Luxe ruime kamer met eigen badkamer incl. bidet en douche of bad (gratis Wi-Fi, TV airconditioning en kluis)
● Alle maaltijden: smoothies, ontbijt, lunch, diner
● Onbeperkt gebruik van koffie, thee en mineraalwater, sapjes
● Gebruik zwembad en ligbedden
● Persoonlijke coaching sessies
● Kookworkshops
● Dagelijkse trainingen (afgestemd op jouw niveau)
● Twee maanden nazorg

Exclusief vlucht, maar deze regelen we ook graag voor u.

Vertrekdata, reisduur en prijs | Gezondheidreis Italie

De vertrekdata voor deze reis worden in overleg bepaald, evenals de reisduur. Een weekend, een week, maar ook een langere periode is mogelijk. Deelnemers kunnen alleen komen, maar een groepsreis is eveneens mogelijk. De prijs van een gezondheidsreis hangt hier uiteraard mee samen.

Heeft u interesse? Neem dan contact op via 06 16 958 023 of klik en mail om de mogelijkheden te bespreken. (info@passieenpuur.nl)

Over ons | Gezondheidreis Italie

Ik, Karin Prummel ben voedingsdeskundige/voedingscoach, expert in voeding en overgang en foodconcept designer bij Passie & Puur. Ik zal de deelnemers laten ervaren hoe ze een gezonde levensstijl kunt creëren, gebaseerd op de smaakexplosies van de pure Italiaanse keuken. Tijdens deze reis leren ze koken met zoveel mogelijk biologische ingrediënten. Ik leer hen dat gezond koken vrijwel geen extra tijd kost en dat gezond eten vooral heel lekker is.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Ik laat mensen ontdekken wat voor hen de belangrijkste speerpunten zijn op weg naar vitaliteit. Help ze realistische doelen te stellen, die haalbaar zijn in een druk leven. Deelnemers leren hoe ze effectief en efficiënt kunnen sporten, zonder allerlei ingewikkelde apparaten.

Samen, leren wij u of uw werknemers welke stappen men kan zetten om tot een blijvende gezonde leefstijl te komen.

Wacht niet langer en geef uw medewerkers de mogelijkheid om hun leven en gezondheid te resetten! Daar heeft u als werkgever tenslotte ook baat bij.

Groet, Karin

 

0 Reacties