Ga jij mee naar Italie?

Ga jij mee naar Italie?

Ervaar vitaliteit in het prachtige Italië en leg de basis voor een blijvende,

gezonde leefstijl met Passie & Puur en Vibescoach.

 

blog1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bomvol energie, een gezond gewicht en een sterk en vitaal lichaam, dat wil eigenlijk iedereen. Maar waar moet je precies beginnen? En hoe pas je dat in in een druk bestaan? Om deze vraag te helpen beantwoorden hebben Jacqueline Aarts, Vibescoach en ik de handen ineen geslagen. Samen bieden we een compleet resetprogramma aan, aan de Amalfi kust, één van de mooiste regio’s van Italië!

Het programma
De hele reis staat in het teken van bewustwording, in- en ontspanning, genieten van lekker en gezond eten. Je gaat aan de slag met effectief bewezen interventies die stress reduceren, je hartslag vertragen, je bloeddruk verlagen, zorgen voor een betere spieropbouw en een meer evenwichtige ademhaling. Aan het eind van de reis beschik je over alle kennis en vaardigheden die je nodig hebt om je nieuwe leefstijl vast te houden. Ook als je weer in je normale, dagelijkse ritme zit.

De vertrekdata en duur van de reis zijn flexibel in te richten. Heb je interesse? Kijk dan snel op de website en neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Groeten,

Karin en Jacqueline

passie-en-puur_logo1 (2)

 logo

default
Post Written by

0 Reacties