Tarieven

Fitter en blijvend slank.

Speciaal voor de komende maand is er een actiepakket ontwikkeld waarin je alles gaat leren zoals omschreven in het programma in 5 coachingssessies. Deze bestaat uit:

  • – 1 uitgebreide intake van anderhalf uur (met bijbehorend schriftelijk advies zodat je altijd alle informatie bij de hand hebt)
  • – 3 trainingen van 1 uur en 15 minuten
  • – 1 uitgebreide privé kookworkshop van anderhalf uur waarin je leert hoe je met simpele ingrediënten een snelle en gezonde maaltijd op tafel zet.

Gedurende deze maand een waardevolle aanbieding om je te kunnen overtuigen dat ook jij blijvende resultaten kunt behalen.

Fitter en blijvend slank aanbieding:

van: €422,=  voor €376.95

Voor een investering van slechts €376.95 kun je de rest van je leven plezier hebben van meer energie in een gezond en slank lichaam.

Woon je verder weg en wil je toch graag inschrijven? Dat kan, want E-coaching behoort tot de mogelijkheid. Om je te stimuleren deze juiste beslissing voor eens en voor altijd te maken betaal je voor e-coaching nu:

  • €257.50,= i.p.v. €292,50.
  • De kookworkshop wordt vervangen voor een extra coachingssessie.

Wacht niet langer en profiteer direct. Mail of bel voor het maken van een afspraak. 0341 – 352218 of 06 – 16 958 023.

P.s.: Fysieke beperkingen, voedselallergieën en of leeftijd zijn absoluut geen obstakel, mijn methode werkt en geeft blijvend resultaat. Belangrijkste is: Je moet zelf willen!

Alle bedragen op deze pagina zijn inclusief b.t.w.
Enkel consult: €65.00 p/u.
 
Actie pakketten hebben een doorlooptijd van maximaal 10 weken. In overleg plannen we vooraf wanneer de sessies plaatsvinden.

0 Reacties