Afvallen zonder dieet

Mijn motto om af te vallen: Stop met diëten! Start met gezond eten!

Een ander woord voor dieet is leefregel en dat klinkt al veel beter. Een dieet in de vorm van een streng regime, als voorbeeld te noemen een crashdieet is tijdelijk. Je zult in een korte tijd veel afvallen, maar de kilo’s komen er al heel snel weer aan. Dat is heel logisch en verklaarbaar. Als je gedurende een bepaalde periode weinig eet, dan gaat je lichaam automatisch in de overlevingsstand. Dit betekend niets meer of minder dat je lichaam de verbranding gaat vertragen om reserves vast te houden om tijdens een toekomstige schaarste van voeding/calorieën te kunnen overleven. Om die reden kun je het wel een tijdje vol houden en zal je ook een aantal kilo’s verliezen.
Ga je echter daarna weer “normaal” eten dan is je lichaam opnieuw “in de war” door de hoeveelheid voedsel die er dan opeens weer wordt aangeboden. Je schildklier is het belangrijkste orgaan in beide processen. Deze heeft tijd nodig om zich naar iedere situatie aan te passen. Door het geschommel krijg je o.m. hormonale disbalansen en dat maakt dat je opnieuw aankomt.

OvergewichtBlijvend resultaatProgrammaAanbieding & Prijzen

Passie & Puur | Gezond eten en leven - afvallen - vitaal - energie - smoothie - groente en fruit - biologisch Passie & Puur | Gezond eten en leven - afvallen - vitaal - energie - smoothie - groente en fruit - biologisch Passie & Puur | Gezond eten en leven - afvallen - vitaal - energie - smoothie - groente en fruit - biologisch - Gezonde sinaasappel tiramisu Passie & Puur | Gezond eten en leven - afvallen - vitaal - energie - smoothie - groente en fruit - biologisch

Overgewicht en of goede gezondheid | Afvallen, dieet, detox

Door simpele veranderingen kun je overgewicht al op vele vlakken verslaan. Met dezelfde simpele veranderingen kun je zorgen dat je uiteindelijk op gewicht blijft.

Het is van groot belang voor een goede gezondheid, of je nu klachten hebt of niet dat je ervoor zorgt dat je overgewicht kwijtraakt. Overgewicht beïnvloedt je gezondheid. Een recent onderzoek toont aan dat gezond en overgewicht niet samen blijken te gaan. (lees dit recente nieuws bericht:)

Blijvend resultaat | Afvallen, dieet, op basis van gezonde biologische voeding

Inmiddels heb ik geleerd en het zelf ervaren dat het eten van de juiste voeding hét grote verschil maakt. Niet alleen bij het verslaan van de kilo’s maar ook voor het blijvende resultaat. Door het in balans brengen van je hormonale huishouding en bloedsuikerspiegel. Door middel van puur en eerlijk eten uit onze natuur kan ook jij afvallen.

Passie & Puur | Gezond eten en leven - afvallen - vitaal - energie - smoothie - groente en fruit - biologisch - groene salade Passie & Puur | Gezond eten en leven - afvallen - vitaal - energie - smoothie - groente en fruit - biologisch Passie & Puur | Gezond eten en leven - afvallen - vitaal - energie - smoothie - groente en fruit - biologisch - gezonde kwarktaart Passie & Puur | Gezond eten en leven - afvallen - vitaal - energie - smoothie - groente en fruit - biologisch - spelt olijf broodjes met gegrilde ricotta

Programma | Afvallen, dieet, detox op basis van gezonde biologische voeding

Gedurende het programma zal je merken dat het bereiken van je ideale gewicht of op gewicht blijven geen strijd hoeft te zijn! Ik zal je ondersteunen met zoveel mogelijk handvaten en tips voor ontbijt, lunch, diner en uiteraard ook tussendoortjes. Ik zal je het belang van (groene)smoothies en superfoods uitleggen. Ook zal ik je leren waarom light- en zoveel andere commercieel gesteunde producten juist het tegenovergestelde voor jouw en je gewicht doen en waarom. Verder zal ik je leren waarom puur en natuurlijk eten zo belangrijk voor je is. Hoe detoxen/ontgiften een goede bijdrage leveren aan je gezond status. Waarom het heel goed is dit zo nu en dan te doen. Wat gifstoffen in je lijf voor nadelige gevolgen hebben, waar ze allemaal in voorkomen en hoe je dit gemakkelijk kunt omzeilen. Hoe ze je lichaamsvet mis(ge)bruiken om zich daar tijdelijk te nestelen en dat je daardoor uiteindelijk ook aanzienlijk kunt aankomen. En niet geheel onbelangrijk, hoe ook dit weer redelijk makkelijk op de rit te krijgen is.

Aanbieding & Prijzen | Afvallen, dieet, op basis van gezonde biologische voeding

Speciaal voor de komende maand is er een actiepakket ontwikkeld waarin je bovengenoemde gaat leren in 5 coachingssessies. Deze bestaat uit:

  • – 1 uitgebreide intake van anderhalf uur
  • – 3 trainingen van 1 uur en 15 minuten
  • – 1 uitgebreide privé kookworkshop van anderhalf uur waarin je leert hoe je met simpele ingrediënten een snelle en gezonde maaltijd op tafel zet.

De fitter en blijvend slank aanbieding om  je te kunnen overtuigen dat ook jij blijvende resultaten kunt gaan behalen.

Wacht niet langer en profiteer direct. Mail of bel voor het maken van een afspraak. 0341 – 352218 of 06 – 16 958 023.

P.s.: Fysieke beperkingen, voedselallergieën en of leeftijd zijn absoluut geen obstakel, mijn methode werkt en geeft blijvend resultaat. Belangrijkste is: Je moet zelf willen!

0 Reacties