Zomergroenten

Een combinatie van diverse zomergroenten op verschillende manieren klaargemaakt. (voor 4 personen)Onlangs bijgewerkt

  • Een salade van little gem met roerbakken snijbiet, knoflook en komkommerkruid.
  • Auberginechips uit de oven. (lang “drogen” in de oven op ca. 100 graden net zolang tot ze knapperig zijn)
  • Gegrilde groene en gele courgette gaar gestoofd met verse kruiden in de oven. (na het grillen ca. 10 minuten in de oven op 160 graden) Courgette niet te lang grillen en of stomen dan gaat de bite eraf en dat is jammer.
  • Tomatensalade. (dressing van limoen en een beetje olijfolie)

Serveer de groene en de tomatensalade bijvoorbeeld met feta, olijven, pijnboompitten en optioneel een visje en je hebt een heerlijk groenten palet voor een lome zomeravond.

Eet smakelijk ZomergroentenSAMSUNG CSC

0 Reacties